Поглед към новият мултифункционален принтер Sharp MX-B201D

SHARP MX-B201D-2

Sharp MX-B201D e дигитален мултифункционален, компактен лазерен принтер, твърде малък, за да ви хареса, но проектиран за голяма производителност, идеален за малки предприятия и средни работни групи, които да се справят с голям обем работа. Той притежава всички необходими характеристики за забързана, малка офис среда. С 20 копирани страница в минута / печат и интегрирано цветно сканиране, вашият работен процес в офиса непременно ще бъде в такт с този компактен лазерен принтер. Плюс това, със своята вместимост от 50-листа, осигурява стандартно 2 двустранно сканиране, за допълнителна ефективност, както и двустранен печат и копиране.

Дигиталния мултифункционален принтер Sharp MX-B201D предоставя следните спецификации според официалната си брошура:

Висока производителност

Освен своята бърза скорост на печат от 20 стр., Sharp MX-B201D също предлага висококачествена резолюция на изход печат от 600 DPI . Той също така разполага с електронно сортиране и офсетов изход, 50 листов многофункционален контейнер, незадължителните опции Network Expansion Kit, PCL6 и PostScript® 3 ™ и факс комплекта Super G3.

Вградено цветно сканиране с Sharpdesk®

Sharp MX-B201D може да повиши производителността на Вашия офис, като дава възможност на вашите черно-бели и цветни документи да се трансформират в цифрови файлове, така че могат да могат бъдат споделени, архивирани и изпратени по електронната поща. Той също е с управляващ бутон, вграден в програма, който автоматично сканира вашите файлове във формат Sharpdesk, Е-мейл, факс, OCR, Microsoft® Word или други.

Висококачествен печат

Sharp MX-B201D е стандартен USB принтер с JBIG компресия, вградено електронно сортиране, офсетово подреждане и автоматичен двустранен печат.

Факс Опция за Разширена функционалност

Плюс това, с неговите възможности като факс, Sharp MX-B201D има Super G3 факс комплект със скорост на модемя от 3 секунди на страница, има 2 MB памет и 256 нива на сивото за по-ясна разпечатка.